به روز شده در: ۱۱:۱۸
دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ Monday 11 December 2017

BEHTARYNHA.IR

طرز تهیه خیارشور خانگی، سالم و خوشمزه

خیارشور یکی از لذیذترین خوراکی‌هایی است که می‌توان غذا را با آن نوش جان کرد. اگر شما هم جزو دسته عاشقان خیارشور هستید دست به کار شوید و خودتان در خانه یک خیارشور خوشمزه درست کنید.

طرز تهیه خمیر با دستور ویژه به سبک ترکیه‌

خمیرها انواع مختلف و دستورهای تهیه مختلفی دارند. یکی از خمیرهای لطیف و خوشمزه با دستور ترکی است که آن را برای شما آماده کرده‌ایم. با بهترینها همراه باشید.

مهمترین تکنیک‌های پخت چیزکیک حرفه‌ای

چیزکیک یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین انواع کیک‌ها است. طعم شور و شیرین دلپذیر این کیک‌ها برای خیلی ها دوست داشتنی است. اما پخت این کیک خوشمزه به شکل حرفه‌ای راز و رمزهایی دارد که ما آنها را به شما می‌گوییم. با بهترینها همراه باشید.

فوت و فن‌های آبکش کردن برنج

برنج را با آب ولرم چندین بار بشویید و هنگام شستن توجه داشته باشید برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود.

فوت و فن‌های یک بورانی خوشمزه

اسفناج بورانی را بهتر است بخارپز کنید . برای این کار اسفناج ،نمک و چند حبه سیر را داخل قابلمه بریزید و زیر شعله را خیلی کم کنید و اجازه دهید بخارپز شود .

فوت و فن‌های "شور" خوشمزه

گل‌کلم در ترشی و شور مثل پسته در آجیل است. کافی است سرتان را برگردانید و ظرف ترشی را خالی از گل‌کلم ببینید.

با این ترفندها بوی تخم مرغ را از بین ببرید

بوی نامطبوع و زهم مرغ یکی از موانعی است که بسیاری افراد را از خوردن و طبخ این گوشت سفید منصرف می کند. شما با چند ترفند ساده ای که باورتان نمی شود می توانید به راحتی بوی نامطبوع و زهم مرغ را از بین ببرید.

فوت و فن حلوای خوشمزه و مجلسی

حلوا یکی از دسرهای سنتی است که در ایران و برخی کشورهای مسلمان طبخ میشود. این دسر رایج انواع گوناگونی دارد و با مواد متفاوتی تهیه میشود، اما پایه و اساس بیشتر حلواها از موادی مانند آرد، شکر و روغن تشکیل شده است...

فوت‌های کوزه‌گری خورش "قورمه سبزی"(2)

سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید و ...

فوت های کوزه گری خورش "قورمه سبزی" (1)

نکته‌هایی در مورد گوشت قورمه سبزی گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد
صفحه  از ۵