به روز شده در: ۱۰:۰۰
پنجشنبه ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ Thursday 27 July 2017

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۱۸۰۱
تعداد بازدید: ۲۰۹۸
پ
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۰۸ دی ۱۳۹۳ - 2014 December 29
پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشه با سس های مختلف درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

بهترین‌ها: پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو دارد.

 پاستا از غذاهای محبوب بچه ها و حتی بزرگ ترهاست. این غذا رو میشه با سس های مختلف درست کرد. پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

1 _ خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

2 _ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.

3 _ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.





منبع: خراسان
emailارسال به دوستان
printنسخه چاپی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: