به روز شده در: ۱۱:۱۸
شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ Saturday 18 November 2017

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۲۱۵۳۴
تعداد بازدید: ۳۴۸۶۷
پ
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۲ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - 2017 May 30
سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط كرده و به وسيلۀ قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي مي ماليم.
بهترينها:

مواد لازم

اندازه

ماهي قزل آلا

4 عدد

سس سويا

يك چهارم پيمانه

زعفران(ساييده حل شده در آب جوش)

يك دوم قاشق چايخوري

نمك و فلفل

به ميزان لازم

تخم مرغ

2 عدد

آرد

به ميزان لازم

پودر سوخاري

به ميزان لازم

روغن

به ميزان لازم

ورقه بادام

100 گرم




طرز تهيه:

1. آبشش هاي ماهي را بيرون آورده شكم آن را برش دهيد.

2. پس از تميز كردن،‌شستن،‌خشك كردن،‌ تيغ آنرا يك تكه خارج مي‌كنيم.

3. سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط كرده و به وسيلۀ قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي مي ماليم.


طرز تهيه شنيتسل ماهي قزل آلا


4. تخم مرغ را در ظرفي شكسته با چنگال مي‌زنيم.

5. ماهي را در آرد غلطانده،‌ داخل تخم مرغ مي زنيم و بعد در پودر سوخاري مي غلطانيم.

6. مقداري روغن در تابه ريخته روي حرارت مي گذاريم. پس از آنكه داغ شد،‌ ماهي را در آن سرخ مي كنيم.

7. يك طرف ماهي كه سرخ شد برگردانده طرف ديگر را سرخ مي‌كنيم و ورقه هاي بادام را اضافه مي كنيم تا طلايي شود.

نوش جان

گردآوري و تنظيم: بهترينها


اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: