به روز شده در: ۱۱:۱۸
شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ Saturday 18 November 2017

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۲۹۵۵۷
تعداد بازدید: ۳۶۳۸۶
پ
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - 2017 June 07
شیرینی‌های نوروزی (21)
در مجموعه شیرینی‌های نوروزی امروز نوبت دستور قطاب یزدی است که طرفداران زیادی دارد. با این دستور می‌توانید یک قطاب خوشمزه و حرفه‌ای درست کنید.

مواد لازم

اندازه

آرد

180 تا 220 گرم

زرده تخم مرغ

2 عدد

ماست

100گرم

روغن (آب کرده)

80 گرم

نمک

یک هشتم قاشق چایخوری

پودر شکر

یک قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر

یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم میانی

اندازه

پودر بادام

100 گرم

پودر شکر

100 گرم

هل (آسیاب شده)

یک قاشق چایخوری

روغن مایع (مخصوص سرخ کردنی)

برای سرخ کردن

پودر قند(اضافه)

به مقدار لازم



نوروز 96 را همراه با بهترینها و با هنر خود آغاز کنید. منوی شیرینی‌های نوروزی بهترینها را از دست ندهید:

نوروز امسال خودتان شیرینی‌های عید را بپزید

کوکی‌های پاند کیک لیمو درست کنید

طرز تهیه شیرینی ارده، خوشمزه و مقوی

طرز تهیه باسلوق پسته، شیرینی بهاری

شیرینی کره‌ای، خوشمزۀ نوروزی

طرز تهیه شیرینی قیطونی، متفاوت و خوشمزه

شیرینی کشمشی، ساده و خوشمزه


طرز تهیه:

1. ماست، زرده تخم مرغ، پودر شکر، روغن آب کرده، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و نرمی به دست آید.

2. خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار داده به مدت 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.

3. سپس از یخچال خارج کرده و از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک در دست گرد کنید.

4. وسط خمیر را باز کرده از مواد میانی مخلوط شده در مرکز آن قرار دهید.

5. اطراف خمیر را جمع کرده و مجددا در دست گرد کنید.

6. تمامی خمیر را به همین روش آماده کنید.

7. روغن را روی حرارت قرار داده تا داغ شود.

8. قطاب‌های آماده را به دفعات در روغن سرخ کرده روی حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید و داخل پودر قند اضافه غوطه ور کنید.

9. در صورت تمایل می‌توانید کمی پودر هل نیز داخل پودر قند مخلوط کنید.

10. برای تهیه مواد میانی کافی است تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و استفاده نمایید.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها



اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: