به روز شده در: ۱۱:۱۸
شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۶ Saturday 18 November 2017

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۲۹۵۹۰
تعداد بازدید: ۴۵۱۸۱
پ
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017 May 16
شیرینی‌های نوروزی (21)
شیرینی خوشمزۀ نوقا را برای عید امسال حتما درست کنید و از آن لذت ببرید. بهترینها در این دستور نکته‌های مهم تهیه این شیرینی را برای شما آورده است.

مواد لازم

اندازه

نان میکادو

2 ورق

شکر

440 گرم

گلوکز

یک پیمانه

شیره افرا

یک دوم پیمانه

اسانس وانیل مایع

یک دوم قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ

2 عدد

کره (نرم)

75 گرم

فندق

225 گرم



نوروز 96 را همراه با بهترینها و با هنر خود آغاز کنید. منوی شیرینی‌های نوروزی بهترینها را از دست ندهید:

نوروز امسال خودتان شیرینی‌های عید را بپزید

قطاب یزدی را حرفه‌ای درست کنید

کوکی‌های پاند کیک لیمو درست کنید

طرز تهیه شیرینی ارده، خوشمزه و مقوی

طرز تهیه باسلوق پسته، شیرینی بهاری

شیرینی کره‌ای، خوشمزۀ نوروزی

طرز تهیه شیرینی قیطونی، متفاوت و خوشمزه


طرز تهیه:

1. قالب مستطیل 20*30 سانتی متری را چرب کنید. کف آن را با نان میکادو بپوشانید.

2. شکر، شیره افرا، گلوکز و اسانس را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر به آرامی داخل شیره حل شود.

3. سپس حرارت را به متوسط برسانید تا مواد به جوش آید و دمای آن به 138 درجه سانتی گراد برسد. حالا از روی حرارت بردارید و سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود.

4. به تدریج شیره داغ را به سفیده به صورت یک شیار باریک اضافه کنید و مرتب با همزن برقی هم بزنید (به مدت 3 دقیقه) تا فرم خود را از دست ندهد.

5. کره نرم را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کرده کف قالب پهن کنید و سریعا روی آن را با نان میکادو بپوشانید.

6. دقت کنید برای پهن کردن نوقا داخل قالب با سرعت عمل زیاد و با استفاده از پالت چرب عمل کنید. سپس قالب را کنار بگذارید در دمای محیط تا حدود 6 ساعت بماند.

7. سپس به ابعاد مورد نظر برش دهید و در ظرف دردار نگهداری کنید.

نکته:

1. برای تهیه این نوقا می‌توانید از انواع مغزهای آجیلی با توجه به ذائقه استفاده نمایید و یا بدون استفاده از نان تهیه نمایید. همچنین بعد از پهن کردن داخل قالب تکه‌هایی از باسلوق رنگی داخل نوقا فرو کرده و یا پودر گل سرخ روی آن بپاشید.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها


اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: