به روز شده در: ۱۱:۱۸
سه‌شنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۶ Tuesday 20 February 2018

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۳۰۲۴۷
تعداد بازدید: ۱۹۴۴۰
پ
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۵ - 2017 March 10
شیرینی‌های نوروزی (24)
شیرینی‌های نوروزی انواع مختلفی دارند که ممکن است بسیاری از آنها برای شما تکراری شده باشد. ما یک پیشنهاد جدید و ویژه برای نوروز 96 داریم. با بهترینها همراه باشید.

مواد لازم

اندازه

آرد برنج الک شده

50 گرم

آرد شیرینی

50 گرم

کره

60 گرم

وانیل

کمی

زرده تخم مرغ

1 عدد

پودر قند

2 قاشق غذا خوری



نوروز 96 را همراه با بهترینها و با هنر خود آغاز کنید. منوی شیرینی‌های نوروزی بهترینها را از دست ندهید:

منوی هیجان انگیز شیرینی‌های نوروزی بهترینها


طرز تهیه:

1. کرۀ به دمای محیط رسیده و نرم شده را با پودر قند خوب بزنید تا پف کند.

2. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.

3. در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست خمیر کنید. این خمیر را اصلا ورز ندهید و اگر خمیر چسبنده است، بگذارید 10 دقیقه در یخچال استراحت کند.

4. به اندازه یک فندق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله‌ای وسط آن را گود کنید و در فر با حرارت 170 به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا زیر آن طلایی شود.

5. بعد از سرد شدن شیرینی‌ها را با بریلو و شکلات تزئین کنید.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها


اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: