به روز شده در: ۱۱:۱۸
چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ Wednesday 21 February 2018

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۳۰۳۷۰
تعداد بازدید: ۲۴۴۷۴
پ
تاریخ انتشار: ۰۶:۴۳ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - 2017 March 12
شیرینی‌های نوروزی(25)
تا حالا دستورهای خوشمزه‌ای را برای شیرینی عید با هم مرور کرده‌ایم. هنوز برای انتخاب فرصت دارید. امروز شیرینی متفاوت اسکار را با هم مرور می‌کنیم.
بهترینها: تا حالا دستورهای خوشمزه‌ای را برای شیرینی عید با هم مرور کرده‌ایم. هنوز برای انتخاب فرصت دارید. امروز شیرینی متفاوت اسکار را با هم مرور می‌کنیم.

شیرینی اسکار، ظاهری زیبا و طعمی متفاوت

مواد لازم

اندازه

کره

150 گرم

آرد

250 گرم

زرده تخم مرغ

2 عدد

سفیده تخم مرغ

2 عدد

پودر قند

100 گرم

پودر هل

1 قاشق چایخوری

وانیل

1 قاشق چایخوری

گردوی نگینی خرد شده

150 گرم



نوروز 96 را همراه با بهترینها و با هنر خود آغاز کنید. منوی شیرینی‌های نوروزی بهترینها را از دست ندهید:

منوی هیجان انگیز شیرینی‌های نوروزی بهترینها


طرز تهیه:

1. ابتدا کره را با پودر قندی که از قبل الک کرده‌ایم با همزن حدود 5 دقیقه می‌زنیم تا سبک و کرم رنگ شود.

2. بعد زرده تخم مرغ، هل و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه با همزن می‌زنیم و بعد آرد الک شده را به دفعات به مواد اضافه می‌کنیم و با لیسک هم می‌زنیم تا حسابی به خورد مواد برود. (خمیر باید کمی نرم باشد.)

3. از خمیر گلوله‌های کوچکی جدا کرده و دانه دانه در سفیده تخم مرغ و بعد در گردوها می‌غلتانیم.

4. در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و شیرینی‌ها را در آن می‌چینیم و در فری که از قبل با دمای 165 درجه سانتی گراد گرم شده است، به مدت 35 دقیقه می‌پزیم.

5. پس از آنکه شیرینی‌ها را از فر خارج کرده و کمی ولرم شد، روی آن را با پودر قند و پودر هل تزئین می‌کنیم.

نکته:

1. هنگام پاشیدن پودر هل و پودر قند اگر شیرینی‌ها داغ باشند پودر روی آن آب شده و اگر سرد باشند مواد به خورد شیرینی نمی‌رود. پس حتما برای این کار شیرینی‌ها باید ولرم باشند.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها


اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: