به روز شده در: ۱۱:۱۸
سه‌شنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۶ Tuesday 20 February 2018

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۳۰۵۸۵
تعداد بازدید: ۳۱۵۶۱
پ
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۳ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۶ - 2017 April 09
پیش غذا یکی از اجزای جدا نشدنی سفره های ما شده است. حتما شما هم دوست دارید مهمان هایتان را با پیش غذا شگفت زده کنید.
بهترین ها: پیش غذا یکی از اجزای جدا نشدنی سفره های ما شده است. حتما شما هم دوست دارید مهمان هایتان را با پیش غذا شگفت زده کنید. تا حالا در بهترین ها پیش غذاهای مختلفی را آموزش داده ایم مثل سیب زمینی لایه ای که یک پیش غذای شیک و مجلسی است، توپ های خوشمزه پنیری، سالاد یونانی، سوپ لازانیا که طعمی جذاب و متفاوت دارد.
در این پست هم یک پیش غذای زیبا و خوشمزه به نام مافین زیتون فلفل را به شما آموزش میدهیم که امیدواریم آن را بپزید و لذت ببرید.

مافین زیتون و پیاز مزه‌ای که نچشیده‌اید

مواد لازم

اندازه

فلفل دلمه ای قرمز (درشت)

1 عدد

آرد

375 گرم

بیکینگ پودر

4 قاشق چایخوری

تخم مرغ (زده شده)

1 عدد

شیر

310 میلی لیتر

روغن زیتون

80 میلی لیتر

پنیر چدار

60 گرم

پنیر پارمزان

20 گرم

زیتون سیاه (خرد شده)

60 گرم

گوجه فرنگی (خشک)

35 گرم

ریحان تازه (خرد شده)

2 قاشق سوپخوری

رزماری تازه

2 قاشق چای خوری

پنیر چدار (اضافه)

30 گرم


طرز تهیه:

1. قالب مافین 12 تایی را چرب کرده کنار بگذارید و فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. فلفل دلمه‌ای را به چهار قسمت تقسیم کرده، داخل سینی چیده و داخل فر گریل کنید تا پوست آن جدا شود.

3. بعد از جدا کردن پوست آنها را به صورت نوارهای 3 سانتی متری برش دهید و کنار بگذارید.

4. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید، تخم مرغ، شیر، روغن زیتون، پنیر پارمزان و چدار، زیتون و گوجه فرنگی خشک را به همراه ریحان و رزماری به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

5. مواد آماده را داخل قالب ریخته، روی ان را از نوارهای فلفل و پنیر اضافه ریخته و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید، از فر خارج کرده و بعد از 15 دقیقه از قالب جدا کنید.

6. این مافین را بهتر است روز مصرف آماده کنید.

نکته:

1. دقت کنید گوجه فرنگی خشک را در ظرفی ریخته 2 قاشق سوپ خوری آب جوش را با یک قاشق چایخوری روغن زیتون مخلوط کرده روی گوجه ها بریزید و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا مایعات جذب گوجه شود.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها


اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: