به روز شده در: ۱۱:۱۸
شنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ Saturday 24 February 2018

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۳۰۵۸۶
تعداد بازدید: ۳۱۰۱۲
پ
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - 2017 April 13
غذاهای ایرانی طعم فوق العاده‌ای دارند که همیشه می‌توان از آن لذت برد. تا امروز غذاهای مختلفی از سراسر ایران را به شما دوستان آموزش داده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به چغندر چلو که یک غذای دامغانی خوشمزه است اشاره کرد.
بهترین‌ها: غذاهای ایرانی طعم فوق العاده‌ای دارند که همیشه می‌توان از آن لذت برد. تا امروز غذاهای مختلفی از سراسر ایران را به شما دوستان آموزش داده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به چغندر چلو که یک غذای دامغانی خوشمزه است اشاره کرد. همچنین یک دستور حرفه‌ای از آلبالو پلو را برای شما دوستان عزیز آماده کردیم و تجربه پخت خورش زرشک را با شما در میان گذاشتیم.
امروز طرز تهیه یک غذای خوشمزه گیلانی به نام باقالا فسنجان را به شما آموزش می‌دهیم با ما همراه باشید.

طرز تهیه باقالا فسنجان، خوشمزه گیلانی

مواد لازم

اندازه

گردو

200 گرم

رب گوجه فرنگی

1 قاشق سوپخوری

رب انار

1و یک دوم پیمانه

پیاز داغ

4 قاشق سوپخوری

پاچ باقلا (لوبیا کشاورزی)

پاک شده 200 گرم

برنج

2 پیمانه

دانه انار

یک دوم پیمانه

نمک

به مقدار لازم

فلفل

به مقدار لازم

زردچوبه

به مقدار لازم

روغن

به مقدار لازم


طرز تهیه:

1. گردوها را بسایید و در غذاساز بزنید تا نرم شود.

2. در قابلمه کمی روغن ریخته و گردوها را در آن تفت دهید.

3. یک قاشق چایخوری زردچوبه افزوده و رب گوجه، رب انار و پیاز داغ را بیفزایید و آب را هم اضافه کرده و فسنجان را جا بیندازید.

4. چند بار آب سرد یا یخ به خورشت اضافه کنید، اواسط پخت پاچ باقلا را افزوده و خورشت را جا بیندازید و نمک و فلفل آن را اندازه کرده و همراه با کته سرو کنید.

5. روی خورشت را با دانه انار تزیین نمایید.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها


اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: