به روز شده در: ۱۲:۲۶
چهارشنبه ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ Wednesday 20 September 2017

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۳۰۵۹۰
تعداد بازدید: ۳۴۴۶۸
پ
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - 2017 May 06
همراهان عزیز بهترینها امروز به اسپانیا سفر می‌کنیم و یک کوفتۀ خوشمزه به سبک اسپانیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

بهترینها: امتحان کردن غذاهای کشورهای مختلف خیلی لذت بخش است. تا به حال در بهترینها غذاهای خوشمزه‌ای از کشورهای مختلف مثل خینکالی که یک غذای بسیار خوشمزۀ گرجستانی است، آکاراجه برزیلی، گراتن قارچ مکزیکی و غذاهای دیگری را آموزش داده‌ایم.
در این میان از چاشنی غذاهای ایتالیایی و نوشیدنی عجیب مکزیکی هم غافل نبوده‌ایم. امروز هم طرز تهیۀ کوفته لقمه اسپانیایی را به شما آموزش خواهیم داد. با بهترینها همراه باشید.

طرز تهیه کوفته لقمه اسپانیایی

مواد لازم

اندازه

گوشت چرخ کرده

250 گرم

برنج پخته

نصف پیمانه

ریحان

10 شاخه

نعناع

6 شاخه

زیتون سیاه و سبز بدون هسته

7 عدد

زرده تخم مرغ

1 عدد

آرد گندم

1 قاشق چایخوری

ادویه کاری

1 قاشق چایخوری

پاپریکا

1 بسته

پودر سیر

1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

مواد سس کوفته

اندازه

ماست موسیر

1 پیمانه

شوید ریز شده

5 شاخه

نعناع ریز شده

3 شاخه

اسانس لیمو

نصف قاشق چایخوری




















طرز تهیه:

1. تمام مواد را در غذاساز ریخته و پوره کنید.

2. از مواد به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید و سرخ نمایید.

3. سس را روی کوفته بریزید و کمی شوید خرد شده روی سس ریخته و با نعناع تزیین کنید.

4. برای تهیه سس همه مواد لازم را با هم مخلوط کنید.

نوش جان

گردآوری و تنظیم: بهترینها
اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: