به روز شده در: ۱۰:۰۰
جمعه ۰۶ مرداد ۱۳۹۶ Friday 28 July 2017

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۳۳۵۱
تعداد بازدید: ۱۴۶۴
پ
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۳ - 2015 February 09
برنج رو خیس کنید و به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید. سبزی ها رو بشویید و ریز خرد کنید و با یکی از پیازها کمی تفت بدید

کلم پلوی شیرازی را امتحان کنید

مواد لازم:

برنج: ۴ پیمانه

کلم قمری پاک کرده و خلال شده: ۴۰۰ گرم

سبزی کلم پلو: ۴۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد

گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم

آرد نخودچی: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج رو خیس کنید و به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید.

سبزی ها رو بشویید و ریز خرد کنید و با یکی از پیازها کمی تفت بدید.

یکی از پیازها رو رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید و به همراه آرد نخودچی و نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه ورز بدید و از اونا کوفته قلقلی درست کنید و در روغن تفت بدید.

کلم قمری خلالی رو هم با روغن تفت بدید.

کلم و سبزی ها رو با پلو به صورت لایه لایه مخلوط کنید و کوفته ها رو روی پلو بذارید تا پلو دم بیاد.

نکات:

سبزی کلم پلو شامل ریحان, تره, شوید و ترخون از هر کدام ۱۰۰ گرم پاک شده است!

سبزی کلم پلو نباید تغییر داده بشه وگرنه طعمش عوض میشه.

میتونید به کلم ها در جین سرخ کردن, کمی آبلیمو و زردچوبه اضافه کنید.

زمان لازم برای دم کردن کلم پلو, ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت هست و بیشتر از این زمان به خاطر وجود ترخون, ممکنه پلو تلخ بشه!

این میزان برای ۴ نفر کافیه!

نوش جان

منبع: سرآشپز


اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: