به روز شده در: ۱۰:۰۰
جمعه ۰۶ مرداد ۱۳۹۶ Friday 28 July 2017

BEHTARYNHA.IR

کد خبر : ۳۵۹۴
تعداد بازدید: ۱۳۲۷
پ
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - 2015 February 17
فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است.

بهترین‌ها: فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می‌شود. فلافل معمولا به روش سنتی پخت می شده است.

_ برای تهیه فلافل معمولا از نخود، عدس، ماش، سیب زمینی و بادمجان استفاده می شود.

_ بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.

_ هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.

_ اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.

_ چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.

_ هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.




منبع: خراسان نیوز
برچسب ها: فلافل
emailارسال به دوستان
printنسخه چاپی
اخبار مرتبط
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: