طرز تهيه شنيتسل ماهي قزل آلا
سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط كرده و به وسيلۀ قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي مي ماليم.
طرز تهیه باقالا فسنجان، خوشمزه گیلانی
غذاهای ایرانی طعم فوق العاده‌ای دارند که همیشه می‌توان از آن لذت برد. تا امروز غذاهای مختلفی از سراسر ایران را به شما دوستان آموزش داده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به چغندر چلو که یک غذای دامغانی خوشمزه است اشاره کرد.
ترکیب جذابی از جوجه و بادمجون
امروز یک خورش خوشمزه که به جای خوراک هم می‌توانید آن را نوش جان کنید برای شما آماده کرده‌ایم. ترکیب شگفت انگیز غوره، جوجه و بادمجان را حتما امتحان کنید.
طعمی متفاوت از رشته پلو را تجربه کنید
رشته پلو یکی از خوش طعم‌ترین غذاهای ایرانی است. ترکیب این غذای خوشمزه با خرما و کشمش گرمای دلپذیری در این شب‌های زمستانی به سفره‌تان می‌دهد.
گوشت قلقلی‌های پنیری خوشمزه
حتما تا حالا اسم میت بال رو شنیدید. میت بال همان‌هایی هستند که ما بهشون میگیم گوشت قلقلی. بهترینها یک دستور خوشمزه برای درست کردن میت بال‌های پنیری برای شما آماده کرده است.
طرز تهیه سیب زمینی پلو، تجربه طعمی متفاوت
اگر استانبولی دوست دارید حتما عاشق سیب زمینی پلو هم می‌شوید. مهمترین تفاوت این دو غذا در ادویه‌هایی است که در آنها استفاده می‌شود و هر کدام را به نوعی جذاب می‌کند.
طرز تهیه کوکو اسفناج، خوشمزه مقوی
کتلت و کوکو از غذاهای دوست داشتنی و پرطرفدار هستند. اسفناج هم سبزی مقوی است که پختن غذاهای مختلف با آن هیجان انگیز است. پس طرز تهیه یک کتلت خوشمزه با اسفناج را از دست ندید.
خورش آلو اسفناج را حرفه‌ای بپزید
خورش آلو اسفناج از جمله غذاهایی است که طرفداران خاص خود را دارد و البته پختن آن هم فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آنها می‌توانید یک خورش حرفه‌ای بپزید. با بهترینها همراه باشید و یک آلو اسفناج خوشمزه درست کنید.
خورش فسنجان را با روشی جدید بپزید
اگر به دنبال تجربۀ طعم جدیدی از فسنجان هستید، این دستور پخت را حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
قرمه سبزی را به سبک تبریزی‌ها بپزید
قرمه سبزی یکی از غذاهای خوشمزه، پرطرفدار و اصیل ایرانی است که در هر بخش ایران هم سبک‌های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد. امروز قرمه سبزی را به سبک تبریزی ها آموزش می‌دهیم.
صفحه  از ۱۴